Praktijk verkopen

Bedrijf verkopen? Ga voor gegarandeerd succes bij de overname door met dit bewezen stappenplan de verkoop van je bedrijf te realiseren.

Waardebepaling

Waarde van je bedrijf bepalen? Voorkom dat je te weinig krijgt. Wij maken een realistische schatting voor jou waarop je kan verder bouwen.

Due diligence onderzoek

Voorkom dat er lijken uit de kast komen na een overname waardoor je je behoorlijk zou kunnen verslikken zonder goed onderzoek.

EEN PRAKTIJK KOPEN, BETEKENT JE GROEI VERSNELLEN

Als je jouw praktijk wilt verkopen/overlaten, begeleidt Medworks jou bij je zoektocht naar een overnemer. Maar ook je potentiële overnemer helpen we uw richting uit. Onze professionele medewerkers onderzoeken de markt, identificeren mogelijke overnemers, leggen de nodige contacten en voeren voor jou de onderhandelingen.

3 redenen om te kiezen voor Medworks

No Cure? No pay!

Samen gaan we voor maximale waardecreatie! Van bij het begin definiëren we samen de doelstelling, zodat je weet wat je mag verwachten tot en met contractueel en juridisch advies. Wij doen wat wij beloven en jij betaalt enkel en alleen als wij de doelstelling halen.

Netwerk dat deuren opent

Medworks heeft een groot netwerk van partners uit haar andere activiteiten. Hierdoor kennen we de groeiers in de markt en hierdoor hebben we inzicht in de potentiële geïnteresseerden.

Wij begrijpen jou

Doordat wij zelf eigenaar zijn van praktijken begrijpen we je door en door. Jouw praktijk draait niet alleen om cijfers, ook om patiënten. Het is je levenswerk, een stuk van jezelf. Daarom bieden wij jou verkoopadvies met een persoonlijke aanpak.

Maar hoeveel mag je nu verwachten?

We hebben het voor jou uitgezocht. Door onze ervaring in tal van dossiers hebben we een overzicht over de gemiddelde waarden en verwachtingen.