Our story

logopedist

Tijdelijke therapeut

Een zwangerschapsvervanging, een snelle groei opvangen, ontbrekende kennis aanbrengen. Wij doen het voor u allemaal! Fysiek of online, uitgebreid ondersteund of beperkt. Alles volgens jouw budget en verwachtingen.
leidinggevende

Tijdelijke leidinggevende

Nood aan iemand die jouw team een boost geeft? Nood aan vervanging om uzelf even rust te gunnen? Medworks heeft met haar jaren ervaring de hulp in huis die jou een zorgeloze tijd kan bezorgen. Turn on Medworks is turning off working mode.
recruiting

Recruiting

Nood aan iemand extra in jouw team voor een langere periode? Onze Recruiters staan klaar om de passende medewerker voor jou te zoeken. Van screening tot testing, van calling tot de overeenkomst, wij hebben de juiste knowhow voor jouw praktijk.

We love to develop with you

We love to develop with you

Betrokkenheid

Wij verdedigen steeds uw verhaal, uw kwaliteitsbeleid is ons streefdoel.

Groei

Als u groeit, groeien wij met u mee. We gaan voor een versterkende samenwerking.

Creativiteit

Denken, doen, daadkracht. Samen zoeken we voor u een creatieve en volledige oplossing.

Eén voor één waarden die elk van onze medewerkers dagelijks tot leven brengt. Het is namelijk de betrokkenheid die ervoor zorgt dat we net dat extraatje meer doen, de creativiteit die maakt dat we steeds op zoek gaan naar oplossingen met een meerwaarde en natuurlijk de groei voor onze klanten, onze medewerkers en onszelf.

De visionaire slogan ‘We love to develop with you!’ is hét kenmerk van Medworks. Hoewel het allemaal begon met IT, groeiden we uit tot een vertrouwenspartner die medische partners op élk moment van hun leven ondersteunt. Ons gespecialiseerd team staat elke dag paraat met oplossingen op maat. Wij begeleiden je in elke fase van jouw ontwikkelingen en dit zowel tijdens het bedenken, opstarten, groeien als tijdens de overdracht van jouw plannen of organisatie.

Ontdek de verschillende tarieven.

UW PROJECT IS UNIEK

Afhankelijk van de hulpvraag, aanpak en doelstellingen hanteren we verschillende tarieven. Daarnaast zijn wij erkend bij de KMO-portefuille en kan je op enkele van onze diensten korting krijgen.

Let`s get in touch?